Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB)  награди най-голямата българска верига дентални клиники ЕО Дент

...
Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB)  награди най-голямата българска верига дентални клиники ЕО Дент
Коментари Харесай

ЕО Дент със световно бизнес отличие

Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB)  награди най-голямата българска верига дентални клиники ЕО Дент с оценката „ PEAK OF SUCCESS “, по време на тържествена гала по връчване на международните бизнес оценки “The BIZZ ” 2017, осведоми ПРофайл.

 Гала церемонията по връчването на наградите се организира в хотел Burj Al Arab, Дубай, и събра на едно място  представители на бизнес елита от целия свят.

 

Това е голямо самопризнание освен за усърдната работа на целия екип на Европейска общност Дент, само че и за цяла България, разясняват експертите.

Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB)  късно снощи награди  българската дентална клиника Европейска общност Дент с оценката „ PEAK OF SUCCESS “, по време на тържествена гала по връчване на международните бизнес оценки “The BIZZ ” 2017,информира ПРофайл.

 Гала церемонията и извънредно стилното и бляскаво събитие  се организира в хотел Burj Al Arab, Дубай, и събра на едно място бизнес елита от целия свят.

Това е голямо самопризнание освен за усърдната работа на целия екип на Европейска общност Дент, само че и за цяла България,коментират експертите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР